В Левски искат да приключат въпроса със спортния директор до края на годината


В Левски искат да приключат въпроса със спортния директор до края на годината
Снимка: Официален сайт на Левски

1312 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов даде интервю за предаването "Спорт в обектива" по Канал 3. Там той говори за търсенето на спортен директор на Герена, като от клуба се надяват да намерят такъв до края на календарната година.

Иванов коментира още и темата с подновяването на договорите на Габриел Обертан, Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал, като по-рано днес в пресата се появи новина, че преговорите са забавени. Изпълнителният директор обаче заяви, че към момента нещата вървят в положителна насока.

"Старши треньорът иска спортен директор, с който да работи. Рано или късно този въпрос ще се отметне. Аз се надявам се до края да годината да затворим този въпрос. По-скоро все още се оглеждаме за подходящия кандидат. Ако има такива, които пасват на нашите очаквания, не е казано, че трябва да бъдат само българи или само чужденци.

СЛАВИША СТОЯНОВИЧ: РАЗКРИХ ПРЕД РЪКОВОДСТВОТО КАКВИ ИГРАЧИ ИСКАМ ПРЕЗ ЗИМАТА

Водили сме разговори и с българи. Аз обаче с Христо Йовов не съм имал разговори. Не сме говорили Наско Сираков да се завърне на Герена“, каза изпълнителният директор на "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички