Левски и Локо Пд поглеждат към върха при завръщането на Гонзо на "Герена"


Левски и Локо Пд поглеждат към върха при завръщането на Гонзо на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

1822 0

Тази вечер от 20:30 часа Левски приема Локомотив Пловдив на  стадион "Георги Аспарухов". Двата тима влизат в в 7-ия кръг като втори и трети в класирането с еднакъв актив, като домакините са по-напред заради по-добрата си голова разлика.

Освен това двубоят ще е първи на новия спортен директор на черно-белите Георги Иванов-Гонзо срещу тима, в който премина по-голяма част от кариерата му - и тази като играч, а след това и като треньор и шеф.

Сблъсъкът ще определи и кой в какво настроение ще влезе в следващия двубой - на 1 септември, неделя, Левски го чака двубой с ЦСКА. Ден по-рано пък Локо ще се опита да повали Ботев в Битката за Пловдив на своя "Лаута".

Петър Хубчев получи лоши новини в навечерието на двубоя. С контузия е халфът Филипе Нашименто. Португалецът, който бе върнат по спешност в тима след продажбата на Давиде Мариани, тъкмо започна да влиза във форма. Той се отчете с гол и асистенция в предишния кръг с Витоша Бистрица. Вместо него в полузащитата до Мартин Райнов ще започне младокът Илия Юруков. Станислав Костов и Хали Тиам продължават да лекуват травми, но добрата новина е, че дефанзивният халф се очаква да е готов за идния мач с ЦСКА.

Акрапович няма да изненада с постройката на отбора - ще заложи на схема 3-5-2. Тренировки с тима поднови Мустафа Абдулахи, но едва ли треньорът ще рискува с пускането му на терена.

По-рано днес пък стана ясно и какво наказание получи Левски заради расистки обиди, като това се е случило по време на гостуването на Ружомберок - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички