Левски готви 850 хил. евро за Неделев, обявяват трансфера до часове?

Ръководството на Левски подготвя оферта за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, пише "Тема Спорт". Според информациите, от "Герена" са готови да отправят две предложения за трансфер, като е силно вероятно двата отбора да се договорят още днес.

Първото предложение на "сините" е 750 хил. евро на ръка и Ботев да запази 10% от следващ трансфер на халфа. Втората опция е директно плащане на 850 хил. евро, без повече усложнения.

Две колосални грешки в защита спасиха Левски срещу Царско село

Левски изглеждаше, че ще допусне втора грешка в Първа лига, но в самия край на битката с Царско село намери начин да пробие станата пред Чворович...

Както е известно, Левски наскоро се раздели с голямата си звезда Давиде Мариани, като прибра от трансфера на швейцареца 1,4 милиона евро. Това означава, че за "сините" не представлява проблем да извадят желаната сума за Неделев, който е сред най-добрите футболисти в Първа лига.

Още вчера се появиха информации, че ръководството на Ботев се събира на специална среща заради бъдещето на Тошко Неделев (подробности вижте тук).

 

Още по темата

Please select answer!