Специална среща в Ботев Пд заради бъдещето на Тодор Неделев

Ръководството на Ботев Пловдив ще се събере, за да реши бъдещето на Тодор Неделев. Звездата на тима е силно желан от Левски, както и от няколко чужди отбора.

Доскоро от клуба не даваха да се проговори за евентуална продажба на национала, но след двубоя с Етър треньорът Желко Петрович разкри, че може и да се стигне до раздяла с играча на "правилната цена".

Етър взе точка и от Ботев Пловдив

Отборите на Етър и Ботев Пловдив не се победиха в среща от четвъртия кръг на родната efbet Лига. Двата тима завършиха наравно 2:2 на стадион "Ива...

Ботев определено ще има нужда от средства. До края на месеца клубът трябва да рестартира строежа на стадион "Христо Ботев". Такъв е анонсът на собственика Георги Самуилов, пише "Тема спорт". В края на месец май той посочи, че това ще се случи до началото на септември, но не обяви точна дата  Преди няколко дни бизнесменът отново потвърди плановете си, като заяви, че "в момента се довършва актуализацията на техническия проект и количествено-стойностната сметка и се провежда конкурс за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности".

Трансферният прозорец у нас затваря в полунощ на 5 септември. Така че още месец феновете на тима ще тръпнат дали Тошко ще остане при тях. Естествено, думата за евентуална продажба ще има и играчът. Преди няколко дни се появи информация, че португалски гранд се интересува от играч на пловдивчани - ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!