Къде да гледаме най-старото столично дерби Славия - Левски?


Къде да гледаме най-старото столично дерби Славия - Левски?
Снимка: Оф. сайт на Левски

2326 0

Тази вечер Левски гостува на Славия в столичния сблъсък от 10-я кръг на Първа лига. Най-старото столично дерби ще се изиграе в "Овча купел", след като по-рано през седмицата се появиха информации, че двубоят може да се състои и на Националния стадион "Васил Левски", но в крайна сметка това не се случи.

"Сините" започнаха отлично кампанията си в efbet Лига, като понастоящем заемат второ място в подреждането, изоставайки на само една точка от лидера Лудогорец. Що се отнася до Славия, "белите" не познават вкуса на победата в последните си четири шампионатни мача, но в един от тях успяха да вземат точка на шампиона от Разград.

Левски показва завидна игра в предни позиции, като отборът е с втората най-силна атака в първенството след тази на Локомотив Пловдив. За Славия това може да се окаже проблем, след като тимът няма нито една суха мрежа през този сезон като домакин.

Сблъсъкът Славия - Левски е с начален час 20:00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Diema Sport. Столичното дерби може да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички