Колко време ще отнеме стабилизирането на Левски и кога се пристъпва към козирката?


Колко време ще отнеме стабилизирането на Левски и кога се пристъпва към козирката?
Снимка: Официален сайт на Левски

3612 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев направи прогноза по отношение на времето, за което клубът ще се стабилизира. Той уточни, че след изтичането на този период ще се мисли за поставянето на козирка на стадиона. "Мисля, че ще ни трябва поне година, година и половина, трябва да се борим за оцеляването на Левски, после ще мислим за козирката на стадиона", обяви той пред bTV.

Колев съобщи, че считаният за нов собственик на "сините" бизнесмен Васил Божков е платил над 3 милиона лева в последните 10 дни, за да погаси част от дълговете. Той посочи и какво е разкрил проведения от него и сътрудници одит на "Герена".

ХЕРО: ПРОМЕНИТЕ В ЛЕВСКИ СА ПРАВИЛНИ

"Одитът показва дългове малко над 32 милиона лева. Натрупани са с лекота, с некомпетентно управление, харчени са пари погрешно, с меко казано странни решения. Давани са големи заплати на чуждестранни играчи, звезди, които обаче не са звезди, според мен се касае за некомпетентност. Има различни счетоводни техники, през последните 2-2,5 години има неплащани данъци към държавата. Давани са заеми и сега клубът дължи. Не съм видял схема за източване на клуба, ако има нещо такова, то е направено много елегантно, че не мога да го видя", посочи директорът.

Каква е първостепенната по важност задача на новата власт в Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички