Колев разкри повече от тревожна статистика за трансферите в Левски в последните 10 години

Павел Колев изнесе доста тревожни данни за трансферите в Левски в последните 10 години. Изпълнителният директор заяви, че изцяло иска да се промени трансферната политика при "сините" и да се сведат до минимум грешките.

"Аз се чувствам много спокоен, след като Ивайло Петков дойде в клуба. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях само 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това обяснява до голяма степен и състоянието, в което заварихме отбора. Не очаквайте от мен да говоря всяка седмица. Не ми е такава функцията. Смятам, че е работа на Ивайло Петков да коментира представянето на отбора след всеки мач, ако реши да го прави", коментира директорът на "сините".

Новият спортен директор в Левски обясни защо представянето му закъсня и колко нови играчи ще има

Ивайло Петков бе официално представен като спортен директор на Левски. Това се случи на специална пресконференция с изпълнителния директор Павел ...

"Разговарям непрекъснато с господин Божков и господин Попов. Те не са давали оценки на спортно-техническата част в отбора. Имаме пълната подкрепа от тяхна страна. Имаме уверението, че плановете са дългосрочни", заяви още Колев.

Другата задача, която Колев си е поставил, е да спре изтичането на информация от клуба. В това отношение "Левски" беше разграден двор. Заел съм се това да приключи".

Освен това Павел Колев призна, че Левски има интерес към Тодор Неделев - ето какво любопитно обяснение даде.

Още по темата

Please select answer!