Казахстанския Меси постави огромна цел пред себе си в Левски (ВИДЕО)


Казахстанския Меси постави огромна цел пред себе си в Левски (ВИДЕО)
Снимка: Левски ТВ

4890 0

Последното ново попълнение през зимния трансферен прозорец за Левски се казва Еркабулан Сейдахмет. Едва 19-годишният футболист идва под наем за една година при "сините" с опция за откупуване, а крилото с прякор "казахстанския Меси" даде първото си интервю като играч на 26-кратните шампиони.

"Много съм щастлив, че подписах с клуба. Знам, че Левски е най-популярният клуб в България. Много известни футболисти са играли със синята фланелка. За мен ще е чест да играя за Левски. Нападател съм, мога да играя на фланга. Ще играя и защитник, ако се наложи”, сподели новото попълнение пред клубната телевизия.

"Знам, че привържениците на Левски са много темпераментни. Искам да радваме феновете, да побеждаваме във всеки мач. Искам и да вкарам много голове за Левски. Единствената цел е шампионската титла", добави Сейдахмет.

За настоящата кампания нападателят, който може да играе и като крило, има само 3 мача през настоящия сезон и не е ясно в какво състояние идва на "Герена". Новините за Левски не са само добри, след като се оказа, че новият футболист на тима е доста чуплив (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички