Венци Стефанов за съдията за мача с Левски: Дано да е мъжкар


Венци Стефанов за съдията за мача с Левски: Дано да е мъжкар

2272 0

Президентът на футболния Славия Венцеслав Стефанов коментира бъдещето дерби с Левски. Двата най-стари отбора в София ще се изправят един срещу друг в предпоследния кръг от редовния сезон в Първа лига.

Босът на "белите" очаквано коментира назначаването на Станислав Тодоров за рефер на срещата. Стефанов не подмина и решението на БФС срещата да се играе на Националния стадион "Васил Левски", а не на терена в "Овча купел".

"Дано да е мъжкар и да свири по правилата. Дано това, което е на терена, това да отсъжда. Да няма задни мисли. Мисля, че може би той е най-опитният съдия в момента и би трябвало да изкара мача без проблеми", заяви президентът на "белите".

ДОБРА НОВИНА В ЛЕВСКИ ПРЕДИ МАЧА СЪС СЛАВИЯ: БОЖИНОВ Е НА ЛИНИЯ

Билетите ще са както винаги са били - по 10 лева. Сега заради това преместване ще трябва да плащаме наем за националния стадион. Парите ги дава Славия. Винаги плащат тези, които са от прецаканата страна. Направихме осветление, направихме всичко. Бяхме планирали да направим официално откриване на 3 март, на националния празник. Сега се оказва, че... Какво да правиш, нищо", добави Стефанов пред "Тема Спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички