Изненада! Левски вече има спортен директор, не е легенда на клуба

Левски има вече спортен директор, макар назначението му да не е официално, а само договорено устно. Това разкри членът на Надзорния съвет на клуба Кирил Ивков. Според легендата на "сините" директорът ще бъде предствен официално до два месеца.

"Мисля, че в близките два месеца Левски ще има спортен директор. Доколкото знам, въпросният човек се е разбрал с клуба. Българин е, но не е легенда на отбора. Това мога да кажа. Нормално е да имаме спортен директор, всеки отбор в България има такава длъжност. В Левски в момента треньорът Славиша Стоянович изпълнява тази роля", коментира Ивков пред "Спортал".

В Левски искат да приключат въпроса със спортния директор до края на годината

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов даде интервю за предаването "Спорт в обектива" по Канал 3. Там той говори за търсенето на спорт...

СПАС РУСЕВ - ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРЕОСМИСЛЯ ДУМАТА "БИЗНЕС" В ЛЕВСКИ

Както е известно, новината бе запазена в тайна от изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов, който наскоро говори по темата. Той заяви, че в клуба се надяват до края на годината да намерят спортен директор, тъй като и самият треньор е заявил нуждата си от такъв.

Голямата молба на Славиша Стоянович към ръководството на Левски

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович започна изключително силно кариерата си на стадион "Георги Аспарухов", но продължава да има едно спе...

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!