Иван Вуцов: И двата ни гранда нямат нужната класа да детронират Лудогорец


Иван Вуцов: И двата ни гранда нямат нужната класа да детронират Лудогорец

1619 0

Легендата на Левски Иван Вуцов заяви, че в събота се е получило дерби, но по-скоро заради имената на съперниците на Националния стадион. Той е на мнение, че мачът е бил драматичен, но в никакъв случай от високо качество.

"Дербито беше прилично. И двата отбора се постараха, но... Най-хубавото е, че то беше коректно - нямаше грубости. Мисля, че публиката остана доволна, заидото имаше драматизъм. Но само това.

Левски се насочва към двама офанзивни футболисти през зимата

Класата определено не беше висока. А и няма кой да я даде в отборите - като се загледате внимателно в тях, и виждате. Но като цяло - общо взето беше добре", заяви Вуцов.

Бившият съветник на Иво Тонев на "Герена" смята, че сините за малко са изпуснали успеха.

Попитаха бивш капитан на ЦСКА и Левски кой отбор подкрепя, а отговорът му изуми всички

"Беше хубаво да има победител, на мен ми се искаше това да е Левски. Но нещата не се развиха така, както сините очакваха. Отборът стоеше добре, знаеше какво иска, но не успя да задържи преднината си.

Не е уместно да коментирам имало ли е дузпа - каквото е свирил съдията, това е. Като цяло отборите бяха еднакво "силни". Нямаше нешо от класа, нешо впечатляваше. Такива моменти липсваха", каза Вуцов пред вестник "Тема Спорт".

ЦСКА води на Левски във 'Вечното дерби' при дузпите

Легендата на клуба допълни, че не вижда как на този етап сините може да свалят от върха Лудогорец.

"Трудно, много трудно някой от Левски и ЦСКА може да се бори за титлата. Лудогорец е не със стъпка, а с крачки и пред двата отбора.

И като организация, и като игра, и като наличност на силни футболисти. Не е невъзможно този тим да бъде детрониран, но само на мускули от страна на Левски няма как да се получат нешата", завърши Вуцов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички