Истината излезе наяве: Имало ли е предложение от Левски към Станимир Стоилов?


Истината излезе наяве: Имало ли е предложение от Левски към Станимир Стоилов?

5979 0

Един от най-успешните български треньори Станимир Стоилов отново коментира ситуацията в бившия си клуб Левски, като разкри дали е получавал предложение да се завърне начело.

"Не съм получавал предложение да заменя Славиша Стоянович. Аз съм водил приятелски разговор с Павел Колев. Не сме коментирали никакви предложения, а тази тема не ми е приятна и не искам да говоря. Георги Дерменджиев е успял треньор в българския футбол и му желая успех, да направи това, което той поиска. Аз искам всеки, който е треньор на Левски, да се справи. Сега ще видим какво ще стане със смяната на собствеността. Трябва да се работи по-сериозно, а аз ще видя, че клубът има сериозен собственик, когато започне да се гради нещо", заяви Мъри пред Нова телевизия.

Неговото мнение, че през последните години "сините" са вложили пари на грешните места. "Щом има смяна в собствеността, то значи, че сегашният собственик не може да се справи с клуба. Забелязах, че през този период, че се наляха големи заплата и вложени доста средства. Но няма нищо изградено - нито база, нито стадион, нито резултати.

Ако имаше едно от трите неща, аз щях да съм доволен, а оценката ми да бъде, че Левски е готов за нещо по-добро. Отделен въпрос е, че се наляха много пари, които явно отидоха в бездната. Това имах предвид, казвайки, че Левски не е готов за нещо по-сериозно", завърши Станимир Стоилов.

Какво заяви новият наставник на Левски Георги Дерменджиев в първото си интервю - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички