Стоилов отсече: В Левски не са готови за моето завръщане


Стоилов отсече: В Левски не са готови за моето завръщане

2154 0

За пореден път Станимир Стоилов трябваше да говори за евентуалното си завръщане в Левски. Както е известно, бившият капитан и треньор на тима беше спряган за наследник на Славивша Стоянович, но новият треньор на Левски се казва Георги Дерменджиев. Освен това Мъри не е имал намерение да се прибира в България към настоящия момент, защото в клуба не са готови той да седне отново на скамейката.

"Винаги ме чакат в България. Много години играх в Левски, бях капитан на отбора, спечелих много пъти шампионата и купата на страната. Като треньор също постигнах сериозни успехи - играхме в групите на Шампионската лига, достигнахме до четвъртфинал в турнира за купата на УЕФА. Направихме големи победи", сподели Стоилов пред vesti.kz.

"Феновете ме уважават и винаги спрягат името ми за завръщане в Левски, когато съм без работа. Но мисля, че клубът още не е готов за моето завръщане. Когато си тръгнах преди десет години, имаше създадена основа, клубът беше започнал да се развива.

Там пари има, но е необходимо да се променят много неща, за да се върна. Привържениците очакват да отида и да постигна чудеса, защото вече веднъж го направих. Там резултатите бяха по-добри в сравнение с Астана", каза още Стоилов. Какво каза новият треньор на Левски Дерменджиев четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички