Дерменджиев ще води разговор с всеки един играч, посочи какъв начин на игра иска от Левски


Дерменджиев ще води разговор с всеки един играч, посочи какъв начин на игра иска от Левски
Снимка: Facebook: Левски

3008 0

Новият наставник на Левски Георги Дерменджиев даде своето първо интервю пред клубната телевизия. Той сподели своите виждания за представянето на "сините", като заяви, че не смята да прави рязка промяна в стиловете. Освен това благодари на досегашния наставник Славиша Стоянович за това, че е предоставил цялата информация, от която е имал нужда. 

"Първа тренировка, вие знаете, че всичко е в движение. Аз мисля, че момчетата на този етап са на добро ниво. Тренираме и има запланувани разговори с всеки един поотделно и така правим, за да може всичко да гладко, да няма сътресения, а да се случва крачка по крачка. Да разбера каква необходимост имат, какви характери са и да продължим", сподели Дерменджиев.

Относно разговорите със Стоянович, които имаше и че това почти не се случва във футбол, особено българския, той сподели: "Запознат съм с отбора, доколкото гледам мачовете. За мен е важно какви характери са и каква психология е необходима. Това е 21 век и ние сме цивилизовани хора и във футбола се случва. Ето сега тук се случва, това е високоинтелектуално ниво. Мен ме интересуваха някакви неща, които са работили предварително, защото това е важно.Споделиха някои неща, за мен е важно, че каквото попитах, те ми дадоха отговор".

Относно философията, която ще имат "сините". Аз за себе си имам определена филосфия и се придържам към нея. Тя се базира на контрола на топката, от това зависи вече и от индивидуалността на футболистите. Искам да почдчертая, че за половин сезон се сменят трима треньори, което се отразява на играчите. Вие знаете – един има изисквания, втория също и така. Аз се старая да няма резки завои и постепенно да се направи това, което искам аз.

Феновете чакат и с право. Това е една темпераментна публика, подхождам с голям респект към нея. Те трябва да знаят, че когато започва един проект, като се надявам това да бъде един добър проект, изисква и време. Те са разумни хора и го знаят това. Аз ще работя върху това отборът да се комплектова, да играе добър футбол и да ги радва тях, и с победи. Това не се прави с магическа пръчка. Вие знаете колко време трябв, за да се изгради един отбор, за да стане константа. А не за 2-3-4 месеца и след това този отбор да се загуби. Надявам се Левски да просперира и да възвърне името си", каза за финал новият наставник. 

Кои ще са помощниците на Дерменджиев - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички