И Горанов е потвърдил, че в последната година има прозрачност при финансирането на Левски


И Горанов е потвърдил, че в последната година има прозрачност при финансирането на Левски

1198 0

След срещата между фенове на Левски с хора от управлението в лицето на Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов и спортния министър Красен Кралев бе обявено нещо много важно за "сините". А то е, че са били потвърдени думите на Васил Божков и ръководството на клуба, че в момента се чистят дългове и отпуснатите пари в последната година няма как да повлияят за бъдещето на клуба.

"За първи път имаме от толкова години имаме собственик, който се заяви и каза, че парите са негови. Финансовият министър потвърди, че финансирането на Левски в момента е под формата на дарения. Т.е. финансовото положение на клуба не се утежнява, а напротив", заяви лидерът на Ултрас Левски - Адриан Петров.

"Вярваме в сегашното ръководство. Има прозрачност. От представените документи на срещата с г-н Божков се вижда, че Левски е финансиран по правилен начин, което се потвърди и от министър Горанов“, сподели Илия Христов, който е председател на сдружението "Сини сърца".

А какво мнение изрази шефът на НКП Степан Хиндлиян относно предложението на Бойко Борисов за взимането на акции - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от На фокус


"Искам да видя Гуардиола да тренира Роналдо в Юве" - историята на Стефано Белтраме

ЦСКА изглежда направи трансферен удар, привличайки италианеца Стефано Белтраме от Ювентус. Талантливият ......

Реклама
Реклама