Хубчев оставя в Левски само едно от "старите кучета"


Хубчев оставя в Левски само едно от "старите кучета"
Снимка: Оф. сайт на Левски

6617 0

Новият треньор на Левски Петър Хубчев вече има избистрена концепция по състава за следващия сезон. И в нея не фигурират голяма част от опитните играчи на "сините", съобщава "Тема Спорт".

След дербито с ЦСКА вратарят Николай Михайлов разкри за пореден път, че иска да остане на "Герена" и през следващата кампания. Явно обаче шефовете не държат на това, щом до момента двете страни са имали само един разговор, при това общ, както обясни националът. Контрактът му изтича с края на първенството. В него има опция за удължаването му с още 2 сезона, но вероятно тя няма да бъде задействана.

Действащо споразумение с Левски и за следващата кампания има Валери Божинов, но нападателят ще трябва да си търси нов отбор. Той разочарова напълно в последните две срещи - влезе резерва срещу "червените" и бе титуляр срещу Лудогорец. Той дойде през зимата от Ботев (Враца), но бе на терена само в 9 двубоя, в които вкара 2 пъти.

Така от играчите, които са прехвърлили 30-те, на "Георги Аспарухов" се очаква да остане само Живко Миланов. Капитанът все още държи ниво. Затова и ще продължи да носи лентата. На "Герена" предстоят доста промени през лятната пауза. От тима ще си тръгнат още халфовете Антони Белмонт и Богдан Васчук, както и нападателят Серджиу Буш. "Сините" пробват да се освободят и от преотстъпените през пролетта чужденци Филипе Нашименто, Ривалдиньо и Луан Виана. Вижте къде наскоро Хубчев търси нови попълнения за "сините" в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички