Дори Transfermarkt обяви Фабрини за играч на Левски, какво се оказва?


Дори Transfermarkt обяви Фабрини за играч на Левски, какво се оказва?
Снимка: Getty Images/Guliver

6843 0

Допреди няколко часа изглеждаше сигурно, че Левски има ново попълнение, още преди края на сезона. Авторитетният сайт transfermarkt.com вписа във визитката на италианския халф Диего Фабрини, че е част от българския клуб и никой нямаше да се усъмни, докато не проговори агентът на играча.

"Имаше разговори с Джовани Бекали за трансфер в Левски, но нищо не стана. Наистина писах на "Трансфермаркт", за да се измъкна, защото няма нищо реално. Диего не е подписал с никого и ще го направи едва след края на сезона. Той има оферти от Израел, Полша, Турция и Румъния", заяви Флорин Мане пред gsp.ro.

По темата с 28-годишния Фабрини говори и шефът на Ботошани Валериу Ифтиме, в чийто клуб играе Фабрини. "Той е висококачествен футболист в Лига 1 и ние му предложихме нов договор. Остава да видим дали ще го приеме, или ще отиде в България, или някъде другаде. От това, което чувам, той има оферти от България. Той иска да отиде някъде в чужбина, където ще взима 20 000 евро заплата", коментира Ифтиме. А каква заплата иска вторият италианец от Румъния, харесан в Левски, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички