Хубчев не проявява интерес към триото играчи на Динамо (Б)


Хубчев не проявява интерес към триото играчи на Динамо (Б)
Снимка: БГНЕС

1549 0

Левски не проявява интерес към футболисти от първенството на Румъния, пише "Тема Спорт". Онзи ден се разбра, че Джовани Бекали, който помага за селекцията на Левски, е предложил трима от Динамо Букурещ на "сините".

27-годишният италиански нападател Монтини не представлява интерес, тъй като на този пост Петър Хубчев има достатъчно футболисти. Десният бек Чиоботару също е подминат като опция. Внимание привлича единствено 27-годишният Рауца, който е в Динамо от лятото и играе като дефанзивен халф. На този пост Левски има Мартин Райнов, на когото ще бъде предложено удължаване на договора, и Хали Тиам. А също и Нуно Рейш, който по стечение на обстоятелствата играе в Левски като централен защитник.

По същата линия "сините" отказаха и настойчиво предлагания от румънското първенство Диего Фабрини, който си вдигна цената с измислена оферта от "Герена" и "разтовари" ЦСКА, откъдето си тръгна обратно за Румъния. Оттам "сините" това лято си върнаха преотстъпения Нашименто. А в обратна посока поеха нападателите Буш и Ривалдиньо.

Въпреки че главен скаут на Левски е румънецът Партрашку, от столичния клуб не смятат да наблягат на пазара в северната ни съседка само заради принципа, "ако изпадне нещо евтино". Междувременно, от "Герена" са набелязали и играч на Берое. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички