Динамо (Букурещ) е готов да преговаря с Левски за свое звездно трио


Динамо (Букурещ) е готов да преговаря с Левски за свое звездно трио
Снимка: Официален сайт на Левски

2308 0

Джовани Бекали, който помага в селекцията на Левски, е решил да се възползва от лошата финансова ситуация на Динамо (Букурещ) и да предложи три от звездите на "кучетата" на българския гранд, пише "Тема Спорт". Това са Матиа Монтини, Александру Рауца и Денис Чиоботару.

За 27-годишния италиански нападател Монтини се говореше като вариант за Левски още през лятото. Миналият сезон бе много успешен за него, но през този има само 3 гола в 12 мача. Оценяван е на 1 милион евро. Също на 27 години е Рауца. Той дойде в Динамо през лятото от Волунтари, играе като дефанзивен халф и има 11 мача за тима от Букурещ. Най-млад от триото е Чиоботару, който може да играе отдясно в отбраната или в центъра й. Този сезон има 10 мача и 2 гола, а според Transfermarkt струва 500 хиляди евро.

"Нямаме оферти за наши играчи, но сме готови да преговаряме с Левски, ако проявяват интерес. За момента няма нищо", каза генералният директор на Динамо Флорин Пруня, който е бивш вратар на Литекс. "Никой не ме е търсил. Мисля само за Динамо", каза пък Чоботару. Наскоро в Румъния писаха, че Чиоботару, Роберт Модовеану и Даниел Попа са били предлагани на Лудогорец. Кое е последното име, свързвано с трансфер в Левски, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички