Христо Йовов: Кой отказва на Левски?


Христо Йовов: Кой отказва на Левски?
Снимка: БГНЕС

1546 0

Легендата на Левски Христо Йовов, че е готов да се върне на работа в клуба, но само при положение, че всичко е ясно и са установени ясни и категорични правила. Неговото име

"Спряга се както моето име, така и на много други хора. Да се назначи изпълнителен директор и след това той ще обяви името на спортния директор, но ако смята, че има нужда от такъв. Да, бих работил, но трябва да има точни и ясни правила. Не искам да допускам предишни грешки", заяви Йовов пред Канал 3.

"Нормално е човекът, който ще поеме длъжността спортен директор, да осмисли точно и ясно нещата - да види финансовото състояние на отбора и да види с какво разполага. Трябва да се проведе дълъг разговор с президента, за да се знае какви са финансовите рамки, с които ще разполага Левски и какви ще са изискванията към отбора. Кой отказва на Левски?! С риск да цитирам Мъри Стоилов: "никой няма право да отказва на Левски". Но ако мъглата си стои на "Герена", няма смисъл да бъдеш поредният употребен”, заяви още Бижутера.

Днес в медийното пространство се появи информация, че от Левски ще опитат отново да привлекат бивш играч на Берое. Ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички