Хаспра: Интересно ми е да видя как ще играе Левски, ако първи получи гол

Треньорът на Ружомберок Ян Хаспра коментира загубата на неговия тим от Левски в Лига Европа. "Сините" продължават напред във втория кръг на Лига Европа след общ успех с 4:0.

"Видях един равностоен мач между два класни отбора. Този, който вкара първото попадение, той стигна до успеха. Както стана в Братислава, така се случи и в София. Имахме и нашите положения, но не успяхме да ги реализираме.

Левски с три от три при Петър Хубчев, Алар блесна с красив гол в дебюта си

Отборът на Левски записа втора победа над словашкия Ружомберок и общо трета под ръководството на Петър Хубчев. "Сините" продължават да впечатлява...

Може би опитът ни попречи в тези два мача. Ако имахме повече опит, може би щяхме да отбележим и да е по-интересно. Все пак трябва да поздравим и нашия съперник, който изигра два страхотни мача.

Отборът на Левски е отбор със самочувствие, който владее и играта. Много съм любопитен да видя как ще играе Левски, ако първи допусне гол. Не успяхме да видим това срещу нас, но мисля, че тимът няма да има такова спокойствие при владеенето на топката. Ще видим в следващите мачове.

Голям фен съм на българския футбол, особено този от 90-те години, когато бяхте на върха в Европа и света. Помня Стоичков, Пенев, Балъков, Сираков. Важно е да се върнете на това ниво, но ще е много трудно да се върнете отново на върха.

Още по темата

Please select answer!