Гонзо е категоричен дали иска да се завърне в Левски


Гонзо е категоричен дали иска да се завърне в Левски
Снимка: БГНЕС

3805 0

Легендата на Левски Георги Иванов – Гонзо  за пореден път отхвърли възможността да се завърне на в клуба след смяната на ръководството и собствеността на клуба.

"Не, не, не. Аз съм казал, че в Левски нямам желание. Бил съм години и като футболист, и като ръководител. Нямам желание. Гледам като фен на нещата, които се случват в клуба. Не са ме търсили, аз съм казал мнението си от много време. Когато казах, че при Спас Русев Левски не го чака добро, всички си помислиха, че говоря срещу клуба. В крайна сметка не харесвам да има 20 чужденци и 3 българи, надявам се сега с идването на Пвел Колев, на Божков, Дерменджиев малко да се променят нещата. Виждам, че селекцията е насочена натам. Пожелавам им успех.”

"Имат добра основа, самочувствие, след като победиха ЦСКА. Лудогорец не играят добре. Левски има шансове в момента да се пребори за титлата, което ще бъде трудно, предвид това, че Лудогорец играят от дълго време заедно, докато в Левски има смени и води до ненужния синхрон в един отбор. Надявам се, но ще бъде много трудно. В Левски тепърва ще започва да се изгражда нещо ново и стабилно. Надяваме се Левски да стане шампион. Футболистите, които има в Левски не показват нужната класа, за да станат шампиони, но се надявам с подкрепата на публиката, с мотивацията и спокойствието и слабата игра на Лудогорец, Левски да триумфира, но шансовете са много малки”, коментира още Георги Иванов пред "Дарик".

Запитан за слуховете, че може да поеме Локомотив Пд, Гонзо сподели: "Нямам какво да коментирам, с никого не съм говорил, когато в един отбор няма резултати, винаги се спекулира с треньора".

А какво заяви Георги Дерменджиев преди срещата със Славия - може да видите в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички