Дерменджиев обяви дали ще видим скоро в игра новото попълнение на Левски


Дерменджиев обяви дали ще видим скоро в игра новото попълнение на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2550 0

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев говори преди най-старото столично дерби. "Сините" се изправят срещу Славия в неделя на Националния стадион "Васил Левски". Дерменджиев уточни, че все още има време до двубоя, за да избистри групата.

Най-старото дерби, отборът се подготвя нормално. Славия по принцип е  труден съперник и ще подходим внимателно. Насочваме се към Славия и след това за Лудогорец. Рано е да се каже кои няма да са в състава, така че тези, които имат болежки, има още време да уточним групата. Отборът се подготвя за този мач. Мач с мач не си прилича. Разучаваме ги и мисля да подходим по най-добрия начин. Не е предимство, че ще играем на Националния стадион".

Той коментира и най-новото попълнение в състава на Левски казахстанското крило Ергебулан Сейдахметов. Той се превърна в четвъртият играч на "сините", който няма европейски паспорт, а в групата може да попаднат трима такива играчи:" Това е така, мой ангажимент. Рано да го видим в игра. Аз това момче го познавам. Случи се в последния момент. Приоритет е централен защитник, но приоритет е винаги игреч, който ще свърши работа на Левски. Може да играе и от ляво, от дясно еднакво добре. Логично е да мислим за закупуването на Йеркебулан Сейдахмет след периода под наем и е така.“". Младият играч е под наем до края на календарната година.

Срещу "белите" ще липсва капитанът Иван Горанов, който е наказан и ще бъде заменен от Луи Нганиони. "Надявам се това да се случи (б.р.да се справи добре). Щом е в Левски е добър футболист. Ще се разчита на него. Аз още след мача (б.р.ЦСКА) казах на играчите, който го спечелиха, че с него не завършва първенството.

А какви бяха първите думи на новото попълнение на "сините" - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички