Стойчо Младенов засипа с похвали новия в Левски: Рядко се среща подобен талант


Стойчо Младенов засипа с похвали новия в Левски: Рядко се среща подобен талант

3278 0

Българският треньор на Кайсар Стойчо Младенов засипа с похвали новото попълнение на Левски - младия казахстански талант Еркебулан Сейдахмет. Той ще играе под наем до края на календарната година при "сините", но имат опция и за откупуването му.

Според Младенов рядко може да се види толкова млад футболист с такъв талант. "Момчето е страхотно! Рядко се среща подобен талант на тази възраст. Знам го много добре, играл съм два мача срещу неговия Тарас, преди той да отиде в Русия. Много повратлив на терена, комбинативен, като най-големият му талант е това, което прави в завършващата фаза. Там винаги има интересни идеи за завършек. И нещо, което не е за подценяване – вкарва често и то разнообразни попадения. Това момче за мен има голямо бъдеще".

"Пожелавам му успех, най-важното за него сега е да успее възможно най-бързо да се аклиматизира, тъй като този път преместването му е доста по-различно. Но за него е нужно да играе, да трупа игрови минути. В момента е младежки национал, въпрос на време е да започне да играе редовно и в мъжкия тим на Казахстан", заяви още Младенов пред "Гонг".

А ще го видим ли скоро в игра за Левски? Ето какво сподели треньорът на "сините" Георги Дерменджиев.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички