Гонзо: Спас Русев плати 25 млн., за да се научи на футбол, бях се превърнал в изтривалка на "Герена"


Гонзо: Спас Русев плати 25 млн., за да се научи на футбол, бях се превърнал в изтривалка на "Герена"
Снимка: БГНЕС

2728 0

Бившият спортен директор и легенда на Левски Георги Иванов разкри защо е напуснал клуба през 2016 година. Освен това изрази мнение, че собственикът Спас Русев си е платил скъпо, за да се научи на футбол, тъй като няма правилните хора около него.

"Тръгнах си, защото не ми харесваха нещата, които се случваха в Управителния съвет. И затова смятах, че повече нямам място да стоя там. В крайна сметка един човек, особено аз, трябва да има достойнство и да си тръгне. Мога да напусна всеки, след като не съм съгласен с нещо и виждам, че си блъскам главата в стената. Бях се превърнал в някаква подметка там... В изтривалка, в която си бършеха подметките. Когато отборът върви, се изкарваха 100 човека герои. А когато не върви - Гонзо да си ходи.

Когато виждаш, че някои хора не разбират, а дават акъл - няма смисъл, защото знаеш, че няма да постигнеш нищо. Не говоря за Иво Тонев или собствениците, а за други, които по някаква случайност попаднаха в Управителния съвет. Виждаме докъде стигна Левски. Защото, ако трябва да сравняваме бюджета тогава и сега - все едно да сравняваме Лада с Ферари", заяви Гонзо пред Евроком.

"Собственикът за 2 години си плати 25 милиона, за да се научи на футбол. И си мислеше, че може всичко, но в един момент разбра, че не може. Говоря за Спас Русев - ти правиш селекция, ти правиш трансфери... Нямаш спортен директор, не можеш да избереш, нямаш доверие на никого", допълни още "синята" легенда.

Какви са плановете на "сините" за зимния трансферен прозорец - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички