Георги Тодоров преди баража: Не си правя илюзии, че ще е лесно, големият ни проблем е...


Георги Тодоров преди баража: Не си правя илюзии, че ще е лесно, големият ни проблем е...
Снимка: Официален сайт на Левски

2385 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров сподели какво е състоянието на отбора и очакванията му преди баража за участие в Лига Европа срещу Етър. Временният треньор на "сините" обяви и какъв според него е големият проблем в играта на тима, отредила им трето място в крайното класиране

"Надявам се с хората, които почиваха, а някои от тях имаха и леки травми, всичко да е наред за утре. До вчера Тиам не тренираше, но от днес ще е в строя и мисля, че няма да има проблем за утре. Отборът ще изглежда така, както в последните мачове. Костов има проблем с коляното и това пречи в тренировъчния процес. Нормално е да не е в оптимална форма, но се надявам да покаже най-доброто от себе си в последния мач и да помогне на отбора да спечели баража", заяви Тодоров на днешната пресконференция.

"Етър са един дисциплиниран и добър отбор. Изобщо не си правя илюзии, че ще ни бъде лесно, още повече наблюдавайки последния ни мач на "Герена". Ние трябва да играем изключително агресивно и да не им даваме трайно да владеят топката. Трябва да търсим да си решим мача и да не допускаме грешки в защита, което е един от проблемите ни. Всичко може да се случи в този бараж, надявам се да няма продължения и дузпи, но за всичко сме готови. Има ли го? Има го! Може ли да стане Може! Преди две години имаше едни инфактни дузпи срещу Верея, така че...", продължи той.

"Петьо Хубчев бил дефанзивен, но виждате, че в последните мачове правехме груби грешки в защита. В никакъв случай няма да сме по-предпазливи с Етър, ние трябва да сме в тяхната половина и да ги притискаме. Ако ги оставим да разиграват и да добият самочувствие, ще имаме проблеми. Аз не смятам ще се приберат и само ще се защитават. Последният мач на "Герена" с тях, който завърши 2:1, виждате какво поведение имаше Етър първото полувреме. Те водеха, владееха инициативата и това в никакъв случай не бива да се допуска", категоричен бе специалистът.

"Задачата не е поставена отнякъде, а за всеки един човек в клуба трябва да е тази - да спечелим квота за Европа. При всички случаи футболистите ще са в доста по-силна позиция, ако спечелят. Ако погледнете класирането, не е нормално Левски да допусне 37 гола и това е една от слабостите, които трябва да се променят. Ако сме на нивото на ЦСКА и Лудогорец с толкова допуснати голове като тях, гарантирам ви, че сега шяхме да сме шампиони с 3-4 точки напред. В първата шестица само Черно море са пуснали повече. В предишни години, като бяхме шампиони, пускахме само по 15-16 гола, а Иванков веднъж завърши само с 11 гола пуснати", завърши Тодоров. Вижте как отговори Тодоров на въпроса би ли дал съвет на наследника си Петър Хубчев в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички