Левски уредил трима играчи на Септември?


Левски уредил трима играчи на Септември?
Снимка: Оф. сайт на Левски

4241 0

Въпреки, че клубът е свързван постоянно с играчи от румънското първенство, селекцията в Левски ще стартира с българи, пише "Меридиан мач". "Сините" са фаворити за подписа на Кристиан Димитров от Ботев (Пд). Освен това те вече са договорили и трима от най-перспективните футболисти на Септември. Това са Асен Чандъров, Здравко Димитров и Георги Русев.

Димитров дълго време бе наблюдаван от ЦСКА, а клубът от "Красна поляна" имаше оферта за него от Румъния. Левски обаче е успял да надцака конкурентите си, като е предложил пакетна цена за тримата талантливи младоци. Според запознати, от Левски ще платят за тях над 500 000 лева.

Неслучайно Румен Чандъров, който е благодетел на Септември, бе забелязан в близост до ръководството на Левски на Националния стадион "Васил Левски" по време на последното дерби с ЦСКА (0:2).

Асен Чандъров е добре познато име на "Герена". Той бе част от школата на "сините", но не успя да се наложи и се премести в школата на баща си Румен. Чандъров записа 33 мача този сезон, в които се отчете с 4 гола и 4 асистенции. Здравко Димитров взе участие в 28 мача и вкара 2 гола. Георги Русев стана част от Септември през миналото лято, след като преди това се подвизаваше в Испания. Той записа 23 мача за Септември. И тримата футболисти са набор 1998. Според скорошни слухове Кристиан Димитров продължава кариерата си в друг български клуб. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички