Би ли дал Георги Тодоров някакъв съвет на Хубчев преди официално да поеме Левски?


Би ли дал Георги Тодоров някакъв съвет на Хубчев преди официално да поеме Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

2566 0

На временния наставник на Левски - Георги Тодоров, му остават още два мача, в които ще е начело на "сините". От началото на юни Петър Хубчев официално ще поеме столичани. Тодоров обаче заяви, че не изпитва тъга, като няколко пъти обясни, че няма амбиция да води първия отбор.

"Аз смятам, че всичко е заслуга на играчите, Без тяхното желание, нищо нямаше да се случи. Дано продължи това. Само добрата игра и победите създават самочувствие и увереност в хората, а и предстои идването на нов треньор. Нормално е да ги погледне от най-добрата страна играчите и да си направи преценка кой ще му е нужен“.

"Не, тъга в никакъв случай не чувствам, че остават само два мача. Радвам, се, че се върнаха усмивките на играчите. Но заслугата е изцяло тяхна. Ако не те участваха активно в този процес, нямаше как да се случи това нещо“, коментира за финал треньорът.

Относно това дали той би дал някакви съвети на Хубчев: Няма какви съвети да давам на Хубчев. Ако Той ги потърси, да. Но иначе не е редно. Какво още заяви Тодоров за предстоящата среща с ЦСКА - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички