Дерменджиев обяви кога ще подпише с Левски и заяви: Отборът ще е готов за ЦСКА


Дерменджиев обяви кога ще подпише с Левски и заяви: Отборът ще е готов за ЦСКА
Снимка: Facebook: ПФК Левски

3577 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели, че до няколко дни трябва да подпише официално своя договор със "сините". Той, както и всички фенове на тима, очаква развитие по темата със собствеността, за да се потвърдят намеренията на новата власт, която се очаква да бъде в ръцете на Васил Божков.

"Аз съм дал дума на хората, ако са те, аз ще имам договор. Ако не са те, става различно и пак ще говорим. Тук до 3-4 дни мисля, че всичко ще бъде в рамките на това, което трябва да се случи. Аз отговарям за спортно-техническата част, дълговете са друго ниво на разговори/Аз трябва да бъда силен. Това казах на последния разбор на играчите ми, че са мъже, истински мъже. Аз също съм имал трудни мигове и като футболист, и като треньор, и съм сигурен, че те ще издържат“.

"Разбира се, че се отразява най-вече психологически, така че аз мисля, всичко да приключи тук за 3-4 дни. Не, наистина е сложно. Разговарям с играчите. Те са разбрани момчета, имахме индивидуални разговори. Те разбраха за какво става дума. Доволен съм от последния мач. Разбират, че шампионатът „чука на вратата“ и трябва да са готови“, сподели Дерменджиев при прибирането на тима от Кипър.

"Аз съм разговарял с Павел Колев. Аз съм дошъл в Левски, за да работя и евентуално ако може да върнем Левски като име и отбор. Така че, моята работа е спортно-техническа и правя всичко играчите да са добре и да тренират добре, и в мачовете да играят каквото искам. Още е рано. От изиграните мачове има два мача – със Судува едно загатване и Чукарички доближаваме се, но не сме това ниво. Разговори няма, не е факт, надявам се всичко да е наред“.

Относно привличането на Мартин Райнов и Валери Божинов:"Това са опитни играчи и веднага се вижда, че има разлика в концентрацията, мотивацията на отбора и Левски изглежда малко по-различно. Продължава да се говори, ще разберете кои още ще са нови. Всички ще разберете, когато окончателно се договорим. На този етап едва ли ще има още напуснали. Подготовката е сложен процес, надявам се, че отборът ще е в добро състояние за началото. Още в самото начало казах, че няма да се оправдавам. Мисля, че отборът ще е готов за ЦСКА“, завърши Дерменджиев.

Спас Русев, който все още се води собственик на Левски, пък призна, че напуска клуба и направи важно разкритие - ето какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички