Ел Маестро разузнавал Левски при срива на "Лаута"


Ел Маестро разузнавал Левски при срива на "Лаута"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1036 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разузнавал Левски на живо. Наставникът е изгледал от трибуните на "Лаута" визитата на "сините" на Локомотив (Пловдив). Домакините спечелиха с 1:0, а Ел Маестро е видял как противникът може да бъде спрян - тимът от "Герена" почти не създаде добри ситуации пред вратата на "черно-белите". Локомотивци се справиха добре с опазването на звездата на гостите Габриел Обертан.

Вечното дерби наближава. Двата гранда ще се сблъскат в 10-ия кръг. Те ще мерят сили на 29 септември, събота, от 17:00 часа на националния стадион. Дотогава на ЦСКА му предстоят още два мача. Тази събота, 22 септември, "червените" имат визита на Ботев (Враца). След това идва двубоят от 1/16-финалите за Купата на България. Той е срещу втория във Втора лига Монтана. Мачът на стадион "Огоста" е на 25 септември, вторник, от 19:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

ЕТО КОГА Е ПЪРВАТА БИТКА ЦСКА - ЛЕВСКИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН

ЦСКА ще има 5-дневен лагер в Монтана. Там те ще останат до вторник, като веднага след срещата с възпитаниците на Ферарио Спасов се прибират в София, за да се подготвят за вечното дерби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички