Борисов предложи на феновете да вземат акциите на Левски


Борисов предложи на феновете да вземат акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

3324 0

Стана ясно част от нещата, които са си говорили част от феновете на Левски с премира Бойко Борисов. В разговора участват също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

"Отнякъде дърпат конците, назначават се собственици. без да вменявам вина, на който и да е. Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски.

"Това са две различни теми, но вие го обвързахте в една. Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски“ е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба. Така, както е при Барселона и Реал Мадрид. Ние като изпълнителна власт дори не можем отговорим на този въпрос. Вие обвързахте тази среща с другата тема след срещите с Васил Божков. След като се направи проверка, този доклад идва при мен. А вие какво - плашите ме с бунтове? Искате да го скрия от хората ли, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

След това Степан за пореден път подчерта не са организирали и искали протести, но настроенията из хората са такива и единственото, което ги интересува е Левски.

А какво е финансовото състояние на Левски и колко пари са вложени за последната една година - вижте в този материал

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички