Боримиров: С Павел Колев не сме разговаряли за школата, той не ми е приятел

Доскорошният директор на ДЮШ на Левски - Даниел Боримиров, говори за раздялата със "сините", като потвърди отново, че не е очаквал да се се стигне до подобна развръзка. Освен това бившият играч на столичани отрече твърденията на Павел Колев, че двамата са приятели.

"От клуба никой не ми е поискал отчет за свършената работа. В последните дни чух изказването на Павел Колев. Той твърди, че сме приятели. Нека ви кажа моето мнение, тъй като това не отговаря на истината. Познати сме, да, но не и приятели. Тази дума за мен значи много и не знам как с човек, който сме се виждали рядко и сме контактували малко мога да го нарека приятел. Никога не сме разговаряли за школата на Левски.

Ексклузивно: Първа лига е напът да излезе в чужбина

Родната Първа лига винаги е будила интерес у българския фен. Без значение, че 8 поредни години шампионът е един и същ, запалянковците не спират д...

Последната седмица преди моето отстраняване от клуба имахме две срещи с него, но на тях се изискваха ремонтът на общежитието и подмяната на тревното покритие. Бях му дал параметрите за ремонта колко ще струва, както и подмяната на тревното с изкуствено покритие. Нищо не ми бе изтъкнато като причина за моето отстраняване”, коментира Боримиров.

"Не мога да проумея, че ще разваля нещо работещо, за да махна някой. Или да покажа, че нещо върша в клуба, това не мога да го приема. Ще се радвам, ако медиите разберат каква е истината или кой стои зад това нещо. Аз нямам коментар", допълни още той.

А какво бе точно изказването на Павел Колев за Боримиров - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!