Бодорув с повече от любопитен коментар за евентуален трансфер в Левски


Бодорув с повече от любопитен коментар за евентуален трансфер в Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9038 0

Защитникът Николай Бодуров, който се раздели с ЦСКА и остана без отбор, обяви, че към момента няма конкретна оферта от друг клуб. Националът призна, че селекционерът Георги Дерменджиев се интересува кога ще си намери отбор, тъй като явно иска да разчита на него за баражите за Евро 2020. Бодуров отново не отрече евентуално преминаване в Левски, ако бъде потърсен от "Герена".

"Интерес има, но до момента нищо конкретно отникъде и от никого. Нито от България, нито от чужбина. Аз си тренирам индивидуално и съм във форма. Категорично няма да ми се отрази това, че дълго време не съм играл. А и освен това тези дни най-вероятно ще започна тренировки с един отбор. Кой? Пирин (Благоевград)", коментира бранителят пред агенция "Блиц".

"Аз искам да си намеря отбор, за да играя, защото футболът е в кръвта ми. Не толкова за пари, макар че парите са си важни, колкото заради самата игра. Търсиха ме от националния отбор. Не Георги Дерменджиев, а човек от щаба му. Попита ме дали скоро ще си намеря отбор. Самият Дерменджиев се интересувал и искал да разбере дали ще играя някъде напролет. Явно питат заради баража за европейското с Унгария", допълни Бодуров.

По въпроса за Левски или подписване с ЦСКА 1948 футболистът заяви: "Аз никога не казвам "никога". Знаеш ли колко такива примери има. Даден футболист или треньор обяви официално: "Никога няма да играя в този отбор!". Но след година-две нещата така се завъртят, че съдбата го праща именно там. И той се чуди какво да измисля и да се оправдава за думите си, изречени преди време. Искам обаче да ме разберете правилно. Не казвам, че бих играл на всяка цена в тези два отбора, за които стана въпрос". А как Кирил Десподов коментира разрива между ЦСКА и Бодуров вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички