Билетът му стърчи от джоба: Стоянович с ултиматум за напускане


Билетът му стърчи от джоба: Стоянович с ултиматум за напускане
Снимка: Официален сайт на Левски

4328 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не е спрял да търси начини да се отърве от ангажимента си към клуба. Според "Меридиан мач" сърбинът сега е обявил пред шефовете си, че ще остане на поста си при едно условие - в клуба работа да започне като директор Павел Колев.

Както се твърди, Стоянович вече е приел оферта от националния отбор на Латвия. Той обаче е обвързан с Левски до края на сезона, а федерацията на балтийската държава не иска да плаща за неустойка. Сърбинът вече пробва да си тръгне с оправданието, че има висок холестерол и ще се отдаде на почивка в родината си. "Сините" дори обмисляха да освободят треньора, за да се лекува, но точно тогава стана ясно, че това е бил трик заради оферта от Латвия, която е подкрепена с договор за 3 години.

РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕ ДА ИЗГОНИ НЕНУЖНИТЕ

Към днешна дата е ясно, че треньорът ще пристигне в София за първата тренировка на Левски за годината, която е насрочена за 8 януари. Това обаче в никакъв случай не означава, че със сигурност той ще води тима до края на сезона.

От "Герена" разкрили, че към днешна дата сърбинът е бесен от факта, че настоящият оперативен шеф в Левски Красимир Иванов все още не се е разбрал с ненужните за прекратяване на договорите им. На този етап е сигурно единствено, че Аймен Белаид ще си тръгне. В "черния списък" на Стоянович обаче има още няколко имена - Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Антони Белмонт и един от вратарите - Мартин Полачек или Божидар Митрев. Те все още са част от Левски и няма изгледи да бъдат освободени преди първия лагер.

Ето как в синия клуб коментираха новината за напускането на своя старши треньор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички