Босът на "сините" за Стоянович: Новините за напускането му са спекулации


Босът на "сините" за Стоянович: Новините за напускането му са спекулации
Снимка: Оф. сайт на Левски

3082 0

Собственикът на Левски Спас Русев сподели, че Славиша Стоянович остава треньор на отбора и всички новини по негов адрес, че ще напусне са спекулации. В последната седмица медиите в Латвия съобщиха, че почти на 100% е сигурно, че сърбинът ще поеме националният им отбор.

"Славиша Стоянович е един изключително добър треньор. Той не е преставал да получава предложения и оферти за преминаване в други отбори още от самото му пристигане в клуба. Но Славиша е истински професионалист и има амбиции за постигане на цели в клуб като Левски, освен това той има съществуващ договор за 2 години с клуба", заяви босът на клуба пред "Блиц".

Така, че всички твърдения, че отива в друг отбор са чиста спекулация, която смятам, че до голяма степен иска да повлияе ,както на атмосферата вътре в клуба, така и на трансферите, които клубът подготвя през зимната пауза", допълни още Русев.

Какво сподели още Русев относно заплахата Левски да бъде изхвърлен от европейските клубни турнири за две години - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички