Стоянович: На 8 януари съм в София


Стоянович: На 8 януари съм в София
Снимка: Официален сайт на Левски

1672 0

Славиша Стоянович ще изведе Левски на първа тренировка за 2019 година, която ще бъде на 8 януари, вторник. Наставникът постоянно е свързван с различни спекулации - най-вече, че ще поеме националния отбор на Латвия. 

Стоянович обаче заяви, че няма шанс дотогава да е поел друг тим. "Честита Нова година. Всичко добро. На осми януари съм в София", лаконичен бе пред треньорът пред "Тема Спорт".

Футболната федерация на Латвия обаче все още не се е отказала от намерението си да назначи Стоянович за селекционер на националния отбор. Оттам дори са склонни специалистът да съвместява работата си на "Герена" с тази в местния представителен тим. Президентът на тамошната централа Каспарс Горшкс е предложил 3-годишен контракт на Стоянович, който е успял да завърти главата на сърбина със словенски паспорт.

Факт е, че преди Коледа Стоянович бе поискал да напусне, но босът Спас Русев не бе съгласен на раздяла между двете страни. Освен това треньорът бе поставил условия по зимната селекция. Той държи на "Герена" да бъдат привлечени повече българи и да бъдат освободени доста от чуждестранните играчи. В Словения, където той прекарва почивката си, се появиха информации, че води преговори за защитника Виталис Максименко. 28-годишният латвийски национал е собственост на Олимпия Любляна - повече подробности за него може да видите в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички