Ясно е кога новият нападател ще дебютира за Левски


Ясно е кога новият нападател ще дебютира за Левски
Снимка: Screenshot

2250 0

Последното попълнение на Левски Луан Виана може да направи официалния си дебют за "сините" в турнира за Купата на България срещу третодивизионния Атлетик Куклен. Двубоят е планиран за 25 септември от 16:00 часа.

От треньорския щаб обмислят този вариант с довода, че двубоят няма да бъде от голяма трудност и бразилецът ще може да навлезе в българския футбол постепенно. Форсирането му в игра не е наложително и заради това Виана тренира сутрин с основната група, а следобед се готви индивидуално. Това се налага, защото Луан не е играл официален мач от дълго време и по този начин ще се избегнат контузии.

Съществува и минимална вероятност бразилският нападател да се включи в игра и в двубоя срещу Витоша Бистрица от 9-ия кръг на 21 септември. Тогава Левски приема бистричани на стадион "Георги Аспарухов" от 20:00 часа, а след това предстоят тежки мачове срещу ЦСКА, Славия и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички