80 лв. за 4 мача на новия сектор "А" на "Герена"


80 лв. за 4 мача на новия сектор "А" на "Герена"

1263 0

Ръководството на "Левски" прави всичко възможно, за да успее да отвори новия сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" за домакинството на Лудогорец от 30-ия кръг на "А" група. По програма мачът е на 23 април, събота. След това до края на кампанията "сините" ще посрещнат на "Герена" Черно море, Локомотив (Пловдив) и Славия.

За тези четири двубоя шефовете на Левски ще пуснат в скоро време в продажба пакетни билети. Най-скъпият, който ще позволява на запалянковците да наблюдават срещите от най-добрите места на стадиона, ще струва по 80 лева. Освен това ще има още две ценови категории - по 70 и 60 лева.За всеки мач ще има и отделни талони.

Най-скъпият ще се търгува срещу 25 лева. В зависимост от местата ще има и такива по 22 и по 20 лева. Това бе разяснено от изпълнителния директор на клуба Константин Баждеков, който присъства на вчерашното отчетно-изборно събрание на тръст "Синя България".

Той разисква тези цени на сбирката на запалянковците. "Това, което коментирахме, е пускането в експлоатация на сектор "А". Обясних, че клубът прави всичко възможно до един месец той да бъде отворен в частта за публика. Ще започнем разяснителна кампания за хората, които искат да си закупят билети за четири мача - ще се направи преференция на цените им.

Цената на талона за един мач ще бъде между 20 и 25 лева в зависимост от гледаемостта, която предлага", каза финансистът пред журналистите след заседанието.
Той посочи, че в следващите седмици сектор "А" ще бъде посетен от няколко комисии, които трябва да разрешат той да бъде пуснат в експлоатация.

Засега обаче трибуната ще бъде без козирка. За направата и поставянето й са необходими около 2 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички