"Златен скункс" краси съблекалнята на "Левски"


"Златен скункс" краси съблекалнята на "Левски"

1838 0

Популярното сатирично предаване "Господари на ефира" награди Георги Иванов - Гонзо със "Златен скункс" за слабото му представяне като треньор и спортен директор на "Левски". Неговото управление доведе тима до 7-о място в "А" група, което е и антирекорд в новата история на шампионата.

Иванов обаче не се "покри", както мнозина го направиха, а "сподели" наградата си с играчите на "Левски". Според информация на "Тема спорт" в момента съблекалнята се краси от статуетката, за да могат всички футболисти да осъзнаят докъде точно са докарали "Левски".

Иначе усилията на Гонзо и феновете са довели до справянето с един от големите проблеми пред "сините". Вчера ръководството на тима е платило 70 хиляди лева на Черноморец по трансфера на Пламен Димов.

"Левски" дължи още 60 хиляди лева по сделката, но те могат да бъдат платени до края на годината и няма да попречат на 26-кратните да вземат лиценз за "А" група и Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички