Стоев искал финал с Лудогорец, Дерменджиев не подценява мачовете


Стоев искал финал с Лудогорец, Дерменджиев не подценява мачовете

1388 0

Треньорът на Левски Стойчо Стоев не скри, че е останал разочарован от жребия за полуфиналите в турнира за Купата на България.

„Сините“ ще играят за място на финала в надпреварата с тима на Лудогорец. В другия полуфинал съперници са Локомотив (Пловдив) и Черно море.

Стоев коментира, че Левски ще трябва да играе срещу възможно най-силния съперник на тази фаза на състезанието. Той допълни, че финалът на турнира е трябвало да бъде между Левски и Лудогорец.

Специалистът допълни, че на този етап Левски изостава с много неща от Лудогорец, а ако двата тима се бяха срещнали на финала, тогава „сините“ щяха да са далеч по-подготвени.

Стойчо Стоев каза още, че отборът трябва да изглежда далеч по-добре от това, което е показал в последния двубой между двата тима.

"Знам, че това им е единственият шанс да играят в Европа, този мач ще им покрие годината. Но и за нас също е важна тази битка, затова ще излезем с респект. Искам да се играе добър футбол. Наясно съм, че "Герена" ще е пълен за реванша, но ние сме свикнали да играем пред такива трибуни", изказа мнението си и треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев. 

"За мен няма значение съперникът, във всички случаи трябва да се играе организирано и умно. Левски е добър отбор и ще направи всичко възможно да спечелят, защото им е важно."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички