15 000 "сини" фенове искат на мача с ЦСКА


15 000 "сини" фенове искат на мача с ЦСКА

994 0

Истинска истерия завладява феновете на "Левски". Привържениците готвят мощна подкрепа за любимците си в съботния мач с ЦСКА, информира "Меридиан мач".

Ултрасите нееднократно признаха, че в никакъв случай не припознават този двубой като Вечно дерби и за тях е просто поредният мач с Литекс, но въпреки това интересът към срещата е изключително сериозен.

Ганчев към Курьор: Ще ти плащам колкото искаш, ти унизи говедата!

От Националния клуб на привържениците разкриват, че с оглед на заявките от София и провинцията за билети очакванията са на мача да има близо 15 000 привърженици на Левски. Всичко това е продиктувано най-вече от добрата форма на отбора, както и омразата към собственика на съперника Гриша Ганчев.

На този етап от "Герена" са недоволни, че все още няма яснота каква бройка и на какви цени ще са билетите за "сини" фенове. От Левски вече официално заявиха, че искат да играят домакинския си мач с ЦСКА на стадион „Георги Аспарухов" и ако това се случи, сега те ще получат доста по-малко пропуски от желаните 15 000.

В момента тече и кампания по набиране на средства за хореография, като крайната обявена цел е 7000 лева. Обещанията на НКП са, че тя ще бъде запомняща се.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички