Ганчев се среща с отбора преди мача с "Левски"


Ганчев се среща с отбора преди мача с "Левски"

731 0

Финансовият благодетел на ЦСКА-София Гриша Ганчев лично ще надъха играчите преди мача с Левски на 15 октомври.

Той ще се срещне с отбора преди една от тренировките в навечерието на сблъсъка. Ганчев е в чужбина до вторник, след което ще се види с играчите. Това ще се случи между сряда и петък, пише вестник "Тема спорт".

На този етап не се знае дали той ще присъства на двубоя, като евентуални ангажименти може да му попречат. Ганчев държи постоянна връзка с треньора Еди Йорданску и се чува почти всеки ден с него по телефона. Двамата често се срещат и на четири очи. Румънецът сам призна, че говори почти всеки ден със собствениците на клуба.

Люпко наясно със състава за ЦСКА

Не е изключено видеопослание за дербито да изпрати и Христо Стоичков, вече от позицията на акционер в ЦСКА. Той редовно следи как се развиват процесите на "Армията". Камата неведнъж е надъхвал играчите преди важни мачове, макар и от Щатите, а през този сезон изгледа разгрома над Нефтохимик (5:1) в Борисовата градина.

Днес се очаква да има и крайно решение относно цената на билетите за дербито и кога точно ще бъдат пуснати в продажба. ЦСКА е предложил два варианта на Левски и чака отговор от 'Герена". Предстои да се уточни в какъв точно размер ще са и как ще бъдат разпределени по сектори квотите между феновете. По традиция в последните дербита ЦСКА като домакин използва сектори А и Г, а за Левски остават Б и В. В предишните сблъсъци цената за А и В, както и за Б и Г беше еднаква. При последния случай в централните сектори се влизаше срещу 14 лв., а пропуските за тези зад вратата бяха по 10 лв. Билетите ще бъдат пуснати в продажба най-късно в сряда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички