10 млн. последователи: "Най-известният" фен на Левски си спомни за голям успех над ЦСКА


10 млн. последователи: "Най-известният" фен на Левски си спомни за голям успех над ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Левски

1392 0

Несъмнено една от най-известните личности, която подкрепя Левски, е актьорът Джерард Бътлър. 54-годишната холивудска звезда е участвала в куп филмови продукции, които са гледани от милиони хора не само в САЩ, но и по целия свят.

Шотландецът има 9,9 милиона последователи в социалната мрежа Facebook, както и 3,2 милиона последователи в Instagram. През 2018 година пък нашумя едно видео с него, на което празнува с футболистите на Левски паметен успех.

Джерард Бътлър си спомни за Левски и успеха над ЦСКА

Джерард Бътлър си спомни за Левски

Става въпрос за отстраняване на големия съперник ЦСКА за Купата на България. Можете да си припомните емблематичните кадри чрез прикаченото видео по-долу в материала. А сега, години по-късно, Бътлър се върна към онзи мач и поздрави "сините".

Той стори това чрез българския финансист Кирил Евтимов, като двамата се срещнаха на "Стамфорд Бридж" за мача между Челси и Уест Хем, спечелен от "сините" с разгромното 5:0 навръх Великден. А в разговор си е спомнил за изживяването през 2018-а.

"Спомням си всичко отлично. Беше невероятно изживяване да преживея радостта на отбора заедно с всички играчи и треньори. Специални поздрави на момчетата" - заявил Джерард Бътлър, като това бе потвърдено и от Кирил Евтимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички