Всичко е решено: От Левски обявиха какво е бъдещето на Николай Костов


Всичко е решено: От Левски обявиха какво е бъдещето на Николай Костов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4359 0

Левски обяви какво е бъдещето на треньора Николай Костов. Специалистът ще остане начело на "сините" до края на сезона, а след това ще бъде заменен с нов наставник.

Така, няколко дни след дадената пресконференция на Костов и днешната среща с Наско Сираков бе обявено официално бъдещето му. Припомняме, че по-рано мажоритарният собственик обяви, че ще предложи нов договор на Костов. Последваха обаче доста неубедителни изяви на "сините", включително срещу Лудогорец и ЦСКА, като от "червените" допуснаха 3 гола за едно полувреме.

Това сериозно ядоса привържениците, като голяма част поискаха оставката на наставника. В крайна сметка обаче именно той ще води тима в оставащите 4 важни мача до края на шампионата. Това са срещу Черно море, Крумовград, Локомотив Пловдив и Лудогорец. Именно в тях ще търсят победи, ако искат да запазят шансове за бараж в Европа.

Припомняме, че на дадената пресконференция от Костов преди няколко дни той се извини на журналистите за поведението си след мача с ЦСКА. Той не бе доволен, че през последните месеци е имало подигравки към стила на игра на отбора, тъй като вярва, че именно с налаганата от него схема трябва да се продължи.

Ето какво написаха от "Герена":

Левски ще е с нов треньор от следващия сезон

Левскари,

Още: Найджъл Робърта ще играе в ОАЕ

След проведени разговори със старши треньора Николай Костов бе взето решение той да води представителния отбор на клуба до края на настоящия сезон в Първа лига.

Като ръководство заставаме твърдо зад Николай Костов в оставащите мачове до края на шампионата, отчитайки позитивите при престоя му на стадион „Георги Аспарухов“ – европейския поход и плейофа в Лигата на конференциите и успешните изходящи трансфери под негово ръководство.

Договорът на Николай Костов няма да бъде продължен, а клубът вече работи по намирането на нов треньор, който да води отбора през следващия сезон.

Ръководство на ПФК „Левски“.

Още: Наско Сираков се завърна: Ето първото нещо, свързано с Левски, което направи

В Турция: Мъри иска в Гьозтепе свое откритие от Левски

Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

Обеща ли Левски на Наумов - титулярното място, и какво значи това за Пламен Андреев?

Любопитно име може да поеме Левски до края на сезона, успял треньор може да замени Костов за постоянно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички