1 от 4: Как ще изглежда съставът на Левски за гостуването на Пирин Благоевград?


1 от 4: Как ще изглежда съставът на Левски за гостуването на Пирин Благоевград?
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

1948 0

В 17:00 ч. в днешната събота, 17 февруари, започва гостуването на Левски на Пирин Благоевград в мача от 21-вия кръг на Първа лига.

Според "Тема Спорт", само едно от четирите нови попълнения на "сините" ще направи официалния си дебют като титуляр на местния стадион "Христо Ботев".

1 от 4

Става въпрос за Фабио Лима!

ОЩЕ: Притеснения, нови играчи, фенове, провалени и изходящи трансфери - мнението на Костов преди старта за Левски

Изданието пише, че Николай Костов ще заложи на схема на игра 4-4-2, а бразилецът ще стартира по дясното крило. По лявото пък ще действа Марин Петков. На двата бека би трябвало да бъдат Патрик-Габриел Галчев и Цунами.

Фабио Лима

На върха на атаката се очаква да застане Рикардиньо, който да си партнира с Джавад Ел Джемили. В средата на терена ще бъдат разположени Асими Фадига и Асен Митков.

Твърди се още, че под рамката на вратата ще е Пламен Андреев, а централни защитници - Келиан ван дер Каап и Хосе Кордоба.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 4 от 10 "любимци" на Николай Костов напуснаха Левски, НО те спечелиха 29% от точките на тима през есента!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички