Звездата на ЦСКА Маурисио Гарсес: Няма да сме скромни, вярвам, че ще бием Левски


Звездата на ЦСКА Маурисио Гарсес: Няма да сме скромни, вярвам, че ще бием Левски
Снимка: БГНЕС

2105 0

Голмайсторът на ЦСКА Маурисио Гарсес бе избран за играч на 31-вия кръг в родната Първа лига. Това му се случи за трети път, като си го заслужи с първия гол при успеха с 2:0 срещу Черно море в Пазарджик. Той получи 7 от 19 гласа.

След като получи приза си, бразилецът показа самочувствие преди последните два кръга и сподели, че тимът ще играе за победите и вярва в тях.

"Имаме много добро настроение. Щастливи сме с постигнатите резултати. Имаме много доверие в способностите си. Отиваме за победа срещу ЦСКА 1948. За да бъдем шампиони, трябва да печелим всички мачове и да се борим в тях. Ако играем, както тренираме, можем да спечелим първенството. Не очаквахме Лудогорец да загуби точки срещу ЦСКА 1948, но сме щастливи.

Имал съм и други треньори, които правят ротации, както Саша Илич, това е важно за ритъма на футболистите, да са физически добре и да осъзнават това, което правят. За нас е важно той да бъде всеки мач на линията, винаги ни дава наставленията и ни казва какво да правим. Много е важен за нас. Винаги допуснатите грешки ги коригира на почивката и ни казва как трябва да започнем второто полувреме.

За нас феновете са много важни, имаме голяма нужда от тях. Всеки мач да ни подкрепят и резултатите ще дойдат. Мачът с Левски ще бъде много важен, както всички други. Не можем да губим дербито. Този път вярвам, че ще излезем победители, за да затвърдим титлата. Много трудно се играе срещу тях. Трябва да сме по-мотивирани от тях, защото сме на първо място и трябва да сложим в главите си, че трябва да победим. Само победа" - започна Гарсес.

За финал призна, че точката срещу Лудогорец се е оказала много важно, както и че срещу ЦСКА 1948 отново тимът излиза само за победа. А как ЦСКА може да изпусне Гарсес?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички