"Знаехме, че мачът с Левски ще е различен": Данило Асприля мечтае за всички трофеи с ЦСКА


"Знаехме, че мачът с Левски ще е различен": Данило Асприля мечтае за всички трофеи с ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2015 0

Един от най-дълго чаканите играчи в ЦСКА - Данило Асприля, вече близо година носи червената фланелка. В неделя той се изправи срещу един от любимите си съперници - Левски.

Нападателят дори се размина на косъм с това да отбележи поредното си попадение във вратата на "сините", но уцели десния страничен стълб. Въпреки това, той е доволен от успеха на своя тим с 2:0.

В "Домът на футбола" колумбиецът говори за обстановката при 31-кратните шампиони и как се чувства след завръщането си у нас. Той каза също и защо бива наричан "крокодила".

Още: Ръководството на ЦСКА дава възможност на феновете да следят строежа на стадиона (ВИДЕО)

Данило Асприля сподели целите си с ЦСКА и говори за мача с Левски

Асприля за живота в България, емоциите и целите в ЦСКА

"Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил", започна асът и продължи.

"Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като свой дом. Още, когато напуснах, бях убеден, че ще се върна някога тук. Още преди няколко години бях готов да го направя.

Още: Феновете на ЦСКА се пошегуваха с босовете заради обявени на търг седалки от съблекалнята (СНИМКА)

"Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много добри футболисти. Опитвам се да предавам знанията си на младите. Загубата от Локомотив (Пловдив) бе много тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен.

Успяхме да обърнем нова страница. Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тима за българския футбол. През тези години в този мач участват доста силни футболисти", допълни още Данило Асприля.

Позабравено име: Ботев Пловдив хвърля играл за ПСЖ в Лига 1 срещу ЦСКА

ЦСКА отваря "Армията": Ще покаже "впечатляващ" процес и важни хора ще говорят

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички