Позабравено име: Ботев Пловдив хвърля играл за ПСЖ в Лига 1 срещу ЦСКА


Позабравено име: Ботев Пловдив хвърля играл за ПСЖ в Лига 1 срещу ЦСКА
Снимка: Колаж: SportLive.bg

2673 0

Остава точно една седмица до първия полуфинален двубой за Купата на България през този сезон. ЦСКА е домакин на Ботев Пловдив на Националния стадион "Васил Левски" на 17 април, а седмица по-късно идва и реваншът на стадион "Христо Ботев".

Оказва се, че "канарчетата" по всяка вероятност ще успеят да вдигнат свой футболист за двубоя с "армейците". Става въпрос за Антоан Конте, който лекуваше контузия и не е играл от 2-ри март, пропускайки срещите с Лудогорец (0:2), ЦСКА (0:4), Черно море (0:0), Берое (3:0) и ЦСКА 1948 (0:0).

Важен играч се завръща за Ботев Пловдив срещу ЦСКА

Още: Още милиони за пловдивските стадиони: "Колежа" сред най-скъпите в Европа със средна стойност близо 3000 евро на седалка!

Антоан Конте се завръща за Ботев Пловдив срещу ЦСКА

Конте дойде през лятото на 2023-та година в Ботев Пловдив, като преди това за последно бе част от Апоел Тел Авив (Израел). 30-годишният централен защитник е юноша на ПСЖ и дори има един двубой за парижани през сезон 2012/13, макар и появавайки се само за 14 минути на терена в мач от елитната френска Лига 1.

Антоан Конте е пред завръщане в игра и вече тренира наравно със своите съотборници, съобщиха от Plovdiv24. Има вероятност той да получи игрови минути още в петък (12.04) в срещата с Ботев Враца за първенство, за да усети игрови ритъм преди така важния сблъсък за Купата на България. Наскоро пък се появи информация, че Душан Керкез остава начело на Ботев Пловдив само при 1 условие - обвързано е и с ЦСКА.

Жесток удар по Ботев Пловдив - сезон 2023/24 приключи за голмайстора на Първа лига - Георги Николов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички