"Някои ще си имаме козирка, други не": Христо Стоичков не прости на Левски за новата "Армия"


"Някои ще си имаме козирка, други не": Христо Стоичков не прости на Левски за новата "Армия"
Снимка: facebook / H8SHristoStoitchkov Ивайло Илиев/Actualno.com

4063 0

Най-успешният български футболист в историята - Христо Стоичков, напомни за себе си с ново култово изказване. Легендата на ЦСКА използва удобен момент, за да "жегне" вечния съперник Левски.

Това Камата стори във връзка с вече течащата реконструкция на дома на "армейците" - стадион "Българска армия". В Борисовата градина тече неуморен труд, а знаменитият номер 8 преди дни посети съоръжението, за да се убеди в това.

В сряда той присъства на пресконференция в Брюксел. След нейния край бившият голмайстор на Барселона застана пред медиите, отговаряйки на въпрос за строежа на "Армията".

Още: Феновете на ЦСКА се пошегуваха с босовете заради обявени на търг седалки от съблекалнята (СНИМКА)

Христо Стоичков се подигра с Левски за стадиона

Какво каза Стоичков?

"Започна се, някои ще имаме козирка, някои няма да имат. Всичко върви по план, радвам се, че хората си вършат работата. Уникални момчета, уникална група. Казаха, че до месец - месец и нещо всичко ще е разчистено и ще се прави това, което е по план. Има много неща, които трябва да се довършат. Тръгнали са, почти целият стадион вече няма бетон, остана само централната трибуна, но е добре", започна Камата и продължи.

"Носталгия голяма. Чимът отива в Залата на славата, естествено (бел. ред. позира с чим от тревата на стадиона). Знам първия ден, когато съм влязъл в съблекалнята, първите ми стъпки през тунела, там, където съм стоял толкова много години и мачове. Носталгията е голяма, но тя отмина.

Още: Позабравено име: Ботев Пловдив хвърля играл за ПСЖ в Лига 1 срещу ЦСКА

Последният мач, когато играхме, тогава може би беше за последно. Дано оттук нататък всичко е по план. До месец и нещо казаха, че всичко ще е разчистено и оттам нататък може би след година и половина ще имаме едно съоръжение, на което ще се радват хиляди хора", допълни още Христо Стоичков.

ЦСКА отваря "Армията": Ще покаже "впечатляващ" процес и важни хора ще говорят

Легендарният Фен магазин "ЦСКА" затвори завинаги на стадион "Българска армия"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички