Зимните контроли на ЦСКА в Испания може да останат извън ефир


Зимните контроли на ЦСКА в Испания може да останат извън ефир
Снимка: cska.bg

1075 0

Контролите на ЦСКА в Испания може да останат без телевизионно излъчване в България, пише "Тема Спорт". През последните две години мачовете там бяха придобивани от "Диема спорт". Според запознати обаче телевизията все още не е влязла в преговори с клуба да излъчва отново проверките.

Решението дали "Диема" спорт да кандидатства за спарингите ще бъде взето в рамките на седмица. Ако платеният канал се откаже от мачовете на ЦСКА, то друга телевизия едва ли ще ги излъчи. Има малка вероятност "червените" да намерят начин да покажат двубоите си чрез официалния си сайт, но това все още е в сферата на теорията.

ПРОБЛЕМЪТ НА ЦСКА - НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ МАЧ, АКО ИЗОСТАВА (ТАБЛИЦА)

На този етап ЦСКА има една обявена контрола - с втородивизионния немски Бохум на 16 януари. "Червените" ще проведат още три спаринга в Испания. След завръщането си в София от клуба обявиха, че ще играят още две срещи. Търсят се български съперници, но такива засега не са договорени.

Отборът може да има и още един лагер след този в Испания, като това зависи от метеорологичните условия в столицата. През миналата година столичани бяха освен на Пиренеите, също и в Сандански.

Вижте тук какви са трансферните цели на Ел Маестро за зимния прозорец. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички